En fed fidus

Eller hvordan du snyder staten for 350.000 kr - helt lovligt.(uden ansvar) Hver gang nytåret nærmer sig bliver man oversvømmet af mere eller mindre - måske mest mindre - seriøse investeringstilbud, du kan investere i ejendomme, du kan investere i skibe, eller du kan investere i containere. - eller - vi har et godt tilbud til dig (frit efter Larsen), - du kan investere i dig selv.

Det ligger jo lige for, du kender jo produktet som ingen anden, og dermed kan du jo også bedst selv vurdere afkast og risiko. -
Hvad er nu det for noget ?

Jo, lad os antage at du er 36 år gammel, du er nok blevet lidt for velnæret, du ryger måske, og du drikker måske også lidt rigeligt.

 Prøv at tage din hvilepuls, hvad sagde jeg, 65 slag i minuttet, ikke sandt, helt normalt.

 Hvis du gennem hele dit 36 årige liv har haft denne puls og fortsætter resten af dit statistiske 72 årige liv, vil du have forbrugt en "pulskvote"
på 2 459 808 000 slag (stakkels hjerte), ikke så lidt endda.

 Hele hemmeligheden består nu i at bringe din hvilepuls ned med, skal vi sige med 10, ikke urealistisk. Hvis det lykkes at bringe hvilepulsen ned med 10 har du på et helt langt liv "sparet op" til 14 ekstra år, nu er du jo i forvejen 36 år, altså du har brugt halvdelen af dit liv, så du har altså kun tjent 7 år, hvilket vel egentlig ikke er så ringe endda.

 Hvis vi antager at folkepensionen er ca 50 000 kr om året (bare for at tage et tal som er nemt at regne med), ja så har du jo tjent 350 000 kr - og har du anden pension ved siden af folkepensionen, ja så har du jo tjent endnu mere. Jamen, siger du så, hvordan bringer jeg min hvilepuls ned ?

Jo der er flere gode metoder, og de kan jo alle sammen kombineres efter behag.

 Hold op med at ryge - der er utallige gode argumenter for at holde op med at ryge - rygning forhøjer pulsen.

Bliv ikke overvægtig - når hjertet skal forsyne en stor krop, ja så må der bestilles noget mere.

Dyrk motion - sundhedsministeren anbefaler 3-4 timers motion om ugen, og det er sikkert ikke helt skævt - her er det så at vi har et godt tilbud.

 Du kan deltage i Hanstholm løbet - der er to ruter du kan deltage på, en på 4,2 km, og en 9,7 km for de lidt mere øvede.

Tiden du bruger er for så vidt ret ligegyldig, men vi tilbyder dig - hvis du selv vil - at beregne dit PR-tal - hvad er nu det for noget ?

PR(præstations)-tallet er kun afhængig af 3 faktorer: 1) din tid 2) din alder) og 3) dit køn. Pkt. 2 og 3 kan du ikke gøre ret meget ved, din tid har du selv indflydelse på.

Set fra et sundhedsmæssigt synspunkt er det ikke påkrævet at du ligger mellem de 5 bedste, bare du har et PR-tal som du selv er tilfreds med og som du jo har chancen for at forbedre.

Til næste år skal du jo bare gennemføre på samme tid så vil dit PR-tal automatisk være forbedret - du er jo blevet et år ældre.

 Det er vigtigt at man har et mål for sine aktiviteter, og her har du så et målbart resultat.

 Indskuddet til Hanstholm løbet er 40 kr, men da du jo har sat dig for at tjene 350 000 kr ekstra så rækker det til at deltage 8750 gange, så gider du sikkert heller ikke mere.

PS. Hvis du synes det er synd for staten at den skal af med 350 000 kr til dig ekstra, så kan du trøste dig med at de har sparet en del sygehusudgifter på dig, så tag bare glad imod.

.........Og så er det ikke engang løgn.....